FPT Tourism, travel, accommodation, vacations, mountain, sea, round-trip, trips, monasteries, maps and photo in Romania width Romanian Tourism.com

Romanian Tourism - tourism in Romania
RomanianTourism network:
 

ROMANIA
General info
Tourist zones
Bucharest


INFO
Officials
Romanian visa
Business


ADRESSES
Agencies
Hotels
.Restaurants


BEST SPOTS
Dracula Castle
Bucovina
Prahova Valley


BEST SPOTS
Maramures
Sighisoara
Transylvania


BEST SPOTS
Black Sea
Danube Delta
Brasov


Accommodation Vacations Specials Round-trip Trips Rural Tourism Flights Rent a car

Versiune in limba romana - www.romaniantourism.ro English version - www.romaniantourism.com Deutch - www.rumanientourismus.com 
Quick search
Members login
 User:
 Password:
 
  Forgot my password!
  New account
The site's from national Romanian Tourism network

RELAX COMFORT SUITES

PREDEAL COMFORT SUITES

DAGECOM TRAVEL
Romania - FPT Tourism, travel, accommodation, vacations, mountain, sea, round-trip, trips, monasteries, maps and photo in Romania width Romanian Tourism.com
  FPT


Activitati si obiective


1. Informarea membrilor : cu privire la legislatie, politici economice, politici fiscale, politici comerciale ce pot prezenta interes pentru membrii F.P.T.; evolutia pietii interne si internationale; managementul in economia de piata ; informatii privind publicatii de specialitate, organizarea de intilniri de afaceri, schimburi de experienta, organizarea si participarea la expozitii, tirguri, concursuri de specialitate.
2. Ofera servicii : alcatuirea de studii de marketing si de fezabilitate, gasirea de oportunitati de afaceri si de investitii de capital, sprijinirea membrilor in eforturile acestora de a gasi posibilitati de cooperare internationala economica si de management, asistenta comerciala, tehnica; gasirea de programe si proiecte care sa vina in sprijinul activitatii economice a membrilor sai, promovarea intereselor specifice membrilor sai in relatia cu administratia locala si nationala, crearea unei imagini pozitive a membrilor F.P.T. in vederea unui parteneriat etc.
3. Reprezinta si protejeaza interesele societatilor membre F.P.T. : in discutii cu partenerii de dialog social (guvern si sindicate), in intilniri economice interne si internationale referitoare la ramura turism, in negocierea contractelor colective de munca la nivel de ramura si in rezolvarea conflictelor de munca in scopul asigurarii progresului si dezvoltarii industriei turistice.
4. Dezvolta activitatea de turism international : schimburile de informatii pe plan intern si international, schimburile de experienta, vizitele intre firme, asociatii in domeniul turismului, promoveaza politica Statului in domeniul investitiilor in turism, sprijina membrii in cooperarea economica internationala in domeniul sau de activitate, stabileste relatii de colaborare cu asociatii din alte tari, se afiliaza la uniunile patronale internationale, asigura reprezentarea si participarea membrilor la reuniunile internationale. 

 In cadrul Confederatiei Nationale a Patronatului Roman, F.P.T. este cea care reprezinta sectorul de turism, comunicand cu alte sectoare industriale si promovand interesele membrilor sai in raport cu diverse institutii : Guvern, Parlament, Administratia Publica centrala si locala, institutii nationale si locale, alte confederatii, organizatii sindicale si mass-media etc. 
 Politica F.P.T. este de promovare a dezvoltarii sectorului de turism, in strinsa colaborare cu ceilalti factori implicati in acest sector. 
 Membru al F.P.T. poate fi orice agent economic (prin reprezentantul sau legal), care si-a manifestat in mod liber vointa de a face parte din Federatie. 
 Calitatea de membru al Federatiei se poate primi pe baza de adeziune, in care se declara in mod expres ca se accepta Statutul Federatiei Patronale din Turism.

   Welcome to Romania
 
 
 
 
 
 
 
   Embassies
 
 
 
 
 
 
   Tourism Organisations
 
 
 
 
 
 
 
   Authorities
 
 
 
 
   Representative offices of Romania abroad
 
   Chambers of Commerce